Hyllestad på Framtidsfylket si karrieremesse i Bergen

Karrieremessa i Bergen 2013

Framtidsfylket si årlege karrieremesse for studentar og arbeidssøkande i Bergen er blitt ein god tradisjon, både for Hyllestad kommune og andre arbeidsgjevarar rundt om i Trivselsfylket. Her får ein komme i direkte kontakt med ungdom som er i Bergen, og som har interesse for det som rører seg i fjordfylket. For Hyllestad sin del har dette vore ein veldig nyttig og kjekk plass å vere, og gjennom dei siste åra har det vore ein verdifull rekrutteringsarena for fleire av fagfelta som er sysselsette i kommunen.

Me er sjølvsagt til stades i år òg. Både Hyllestad kommune, Hyllestad Næringsråd, Havyard Ship Technology og Sunnfjord Energi har eigne stands. I år har me spesielt lyst å syne fram dei fine mogelegheitene for dei som ynskjer å busetje seg i den vakre kommunen vår, noko som vil prege standen vår. Me vil gjerne ha di meining om kva som er viktig når ein skal velje plass å bu, og ynskjer deg og vennane dine vel møtt innom for ein prat. Me kjem også til å køyre ein liten konkurranse med fine premiar – følg med på Facebooksida vår eller stikk innom på standen vår for å få med deg denne!

Til slutt minner me om at det også i år blir servert nydeleg mat. Difor ynskjer Framtidsfylket at du registrerer deg, slik at dei får bestilt nok mat til alle. Dette er sjølvsagt heilt gratis.

Vel møtt på årets karrieremesse – håpar me ser deg der!

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s