Arbeidet med Hyllestad-avis er starta

Moro på idrettsbana.
Moro på idrettsbana.

I 2013 var eitt av prosjekta som omstillingsorganisasjonen jobba med knytt til synleggjering av lokalt næringsliv (sjå handlingsplanen for meir info om prosjekta våre). I tillegg har me i lenger tid arbeidd med å bli betre på kommunikasjon, både frå næringslivet, samfunnslivet og kommunen som organisasjon. Rett før jul starta planleggingsarbeidet med ei Hyllestad-avis, der ein fortel om dei positive sakene frå kommunen vår. Etter eit par arbeidsøkter, sat me att med ei liste med forslag til saker som var nok til å fylle fleire nummer framover – eit teikn på at det skjer mykje positivt i Hyllestad om dagen!

Saman med Hyllestad Næringsråd og Hyllestad kommune, vart me samde om at avisa skal trykkast i magasinformat, og distribuerast til innbyggjarane i HAFS. For innhaldsproduksjon har me inngått avtale med Jannicke Aven, som driv litt i den bransjen frå før, er frå Hyllestad og skriv gode tekstar. Ho vil òg stå for foto til dei sakene ho skriv. Arbeidet er kome godt i gang no i januar, og me ser fram til å kunne syne fram meir av det som skjer rundt oss. Det er ikkje sett ein absolutt tidsfrist på dette første nummeret, så me veit ikkje nøyaktig tid for utgjevinga endå – men det kjem me attende til.

I mellomtida vil me oppdatere her på bloggen, i tillegg til at du sjølvsagt framleis kan fylgje med på det som skjer på Facebook og Twitter.

Har du innspel til saker som me burde vurdere å skrive om? I så fall er me takksame for at du tipsar oss. Finn kontaktinfo under fana «Omstillingsorganisasjonen«.

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s