Tiltaksforum i Sogndal – frå liten til litt større

2013-11-12 13.10.03

Tysdag 12. og onsdag 13. november deltok Rune og Joakim frå omstillingsorganisasjonen på det årvisse tiltaksforumet som vert arrangert av næringsavdelinga i Sogn og Fjordane fylkeskommune. Her er dei fleste frå næringsapparata i fylket samla, saman med dei regionale aktørane, høgskulen samt nokre frå det politiske miljøet. Målet med samlinga er å dele erfaringar, sjå på felles utfordringar og mogelegheiter og samstundes bli inspirert og knyte kontaktar. I år gjekk arrangementet av stabelen i Sogndal, med base på Quality Hotell Sogndal.

Gjennom dei to dagane fekk me delta i eit variert og godt program, som tok for seg både utviklingstrekk i fylket, dei siste endringane i planverk og rammevilkår, samt ei orientering om Sogndal sitt spennande miljø rundt Fosshaugane Campus. For vår del var det spesielt nyttig og inspirerande å høyre på Jørgen Amdam frå Høgskulen i Volda og innlegga frå Sogndal Fotball og Campus-miljøet. Her fekk me definitivt innspel og idèar som kan overførast og takast i bruk i vårt arbeid i Hyllestad. Interessant er det òg å etablere kontakt med dei ulike FOU-miljøa, som heilt sikkert kan knytast til prosjekt i vår kommune og region.

Totalt sett ei nyttig samling for vår del. For meir informasjon kan du sjekke ut fylkeskommunen sine nettsider, og me anbefalar samstundes portalen Driftig.no for etablerarar og næringsdrivande som ynskjer å utvikle seg vidare. For dei spesielt interesserte kan presentasjonane lastast ned her.

Til neste år håpar me at tiltaksforum vert lagt til HAFS-regionen, og aller helst Hyllestad.

Advertisements

One thought on “Tiltaksforum i Sogndal – frå liten til litt større

  1. Hadde Jørgen Amdam som foreleser på UIB. Glitrende foreleser, og han har gitt med input som jeg har kunnet bruke flere ganger senere.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s